✔️ Kvalitetsløsninger

✔️ Tæt dialog med mine kunder

✔️ Går aldrig på kompromis med kvaliteten

Tømrerarbejde​

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Så kontakt MBYG.

Jeg løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står jeg klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.​

​Jeg lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor jeg sammen med mine kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Kontakt mig for flere informationer om træ, priser og vilkår.

Jeg glæder mig til at høre om dit projekt! Udfyld felterne og jeg vender snarest tilbage til dig.

Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, og samtidig ønsker en fornuftig pris så kontakt mig idag.

Når jeg modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Thomas Bardenfleth Bruun

"Vi hyrede Morten til en opgave med at udskifte 2 døre, 3 vinduer og 3 ruder og han udførte et godt stykke arbejde som er vældigt tilfredse med og til en fornuftig og fair pris. Han er tillidvækkende, dygtig, yderst behagelig selskab og møder op som aftalt. Vi kan absolut anbefale ham. 😊"

- Dorthe og Bjarne Leed

"MBYG ved Morten Blytt påtog sig opgaven, at installere et ovenlysvindue i vores mørke stue. Efter vel udført arbejde i høj kvalitet, nyder vi vores oplyste stue. Tillige er Morten en kundeorienteret og venlig fagmand, hvorfor vi giver ham vores bedste anbefalinger."

- Janus bjeverskov

"Vi vil gerne give de varmeste anbefalinger til Morten/MByg. Vi er rigtig glade og yderst tilfredse med vores nye træterrase og hegn, som er lavet rigtigt pænt. MByg har været yderst pålidelig/omhyggelig og samarbejdsvillig, og man kunne stole på at tingene blev gjort. De bedste anbefalinger herfra."

- Monica sørensen

"Jeg vil gerne anbefale dig til andre. Vi er blevet godt behandlet. Og du har været den mest stille håndværker, selv hunden opdagede ikke at du var der. Mange tak. 

Vi er glade for det flotte arbejde."

- Leif sørensen

"Mbyg har leveret et flot stykke arbejde i form af et nyt flot tag og til en meget god pris. Jeg vil til hver en tid bruge ham næste gang jeg skal have lavet noget tømrerarbejde. Varmeste anbefalinger herfra."

- Peter andersen

"Vi hyrede Morten/Mbyg til at montere Velux vinduer samt rejsning af et nyt skur og vi har været yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført."

- Joanna Vitagliano

"Det hele er blevet så flot. Han overholder aftaler og informere super godt undervejs. Vil helt klart bruge Morten igen til andre opgaver."

Det siger kunderne

Hos Mbyg bliver kundetilfredshed vægtet meget højt, og som kunde kan man være sikker på tryghed gennem hele byggeprocessen. Læs mere om hvad mine kunder siger her.

Vurderet 10.0 ud af 10.0 på Byggetilbud.dk

Kontakt mig for et godt tilbud

Find mine kontaktoplysninger herunder.

MBYG

Klemens-Ager 7

3250 Gilleleje

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig

Telefon: 20 94 97 40

E-mail: kontakt@mbygs.dk

CVR: 36175990

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.