✔️ Kvalitetsløsninger

✔️ Tæt dialog med mine kunder

✔️ Går aldrig på kompromis med kvaliteten

Tagarbejde

Et nyt tag kan give hele jeres hus et både moderne og indbydende udtryk. Jeg har mange års erfaring med korrekt udførelse af nye tage, der både er flotte og holdbare. Teglstenene kommer i en lang række farver og former og har op til 50 års levetid. Eternittag og tagpap kan være alternative løsninger, som både er pæne, praktiske og økonomiske.

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Mbyg tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. 

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for dit tag, hjælper jeg med gode råd og vejledning. På den måde bliver du sikret den bedst mulige løsning. Hos Mbyg er der altid en professionel og kvalitetsbevidst tilgang til arbejdet, som sikrer dig håndværk af top kvalitet.

Jeg glæder mig til at høre om dit projekt! Udfyld felterne og jeg vender snarest tilbage til dig.

Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, og samtidig ønsker en fornuftig pris så kontakt mig idag.

Når jeg modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

Hos Mbyg bliver kundetilfredshed vægtet meget højt, og som kunde kan man være sikker på tryghed gennem hele byggeprocessen. Læs mere om hvad mine kunder siger her.

Vurderet 10.0 ud af 10.0 på Byggetilbud.dk

Kontakt mig for et godt tilbud

Find mine kontaktoplysninger herunder.

MBYG

Klemens-Ager 7

3250 Gilleleje

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig

Telefon: 20 94 97 40

E-mail: kontakt@mbygs.dk

CVR: 36175990

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.